Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Puhallettu 60 sekunnissa - Director’s Cut

Gone in 60 Seconds - Director’s Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: BuenaVista Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mel­la mi­nuu­til­la pi­den­net­ty oh­jaa­jan ver­sio, eli tässä eh­dittäi­siin ehkäpä va­ras­taa vielä kol­me au­toa lisää, mut­ta sen si­jaan lisäai­kaa on ri­po­tel­tu hie­man sin­ne ja tän­ne, ja huo­mat­ta­vim­min yh­den na­kui­lu­koh­tauk­sen jat­ka­mi­sel­le.

Kol­mel­la mi­nuu­til­la pi­den­net­ty oh­jaa­jan ver­sio, eli tässä eh­dittäi­siin ehkäpä va­ras­taa vielä kol­me au­toa lisää, mut­ta sen si­jaan lisäai­kaa on ri­po­tel­tu hie­man sin­ne ja tän­ne, ja huo­mat­ta­vim­min yh­den na­kui­lu­koh­tauk­sen jat­ka­mi­sel­le (ky­se ei ole pääo­san näyt­te­lijöistä). Uu­si ver­sio tuo hy­vin vähän mitään uut­ta van­haan elo­ku­vaan, mut­ta toi­mii yhtä­lail­la eri­no­mai­se­na vauh­ti­viih­teenä, jo­ten kah­des­ta ver­sios­ta voi hy­vin kat­soa sen jo­ka en­simmäi­senä osuu kä­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Yksi audiovisuaalisesti onnistuneimmista Bruckheimerin elokuvista, joten julkaisun teknisen tasonkin on syytä olla kohdillaan. Erinomainen, kauttaaltaan eloisan tarkka ja vivahteikkaan värikäs kuva ei ole moksiskaan yön pimeyden tai nopean liikkeen tuomista haasteista. Iskevä, musikaalinen ja kaikin puolin teknisesti ongelmaton ääniraita. Tekstitetyissä, mutta hajanaisissa ekstroissa lisää huttua: Bruckheimerin yksinpuhelua (8 min.) ja suppea bio, making of (4 min.), kooste stunteista (2 min), dokumentti taka-ajoista (12 min.), Nicolas Cagesta auton ratissa (5 min.), hahmoista (16 min.) ja Cultin musiikkivideo. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy