Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Verisiteet

The Tie That Binds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 2874EAN: 6415018615629

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal­pist­ril­le­rien osas­to vuok­raa­moi­den hyl­lyillä on niin laa­ja, että va­lin­nan­vai­keus is­kee vä­ki­sin.

Hal­pist­ril­le­rien osas­to vuok­raa­moi­den hyl­lyillä on niin laa­ja, että va­lin­nan­vai­keus is­kee vä­ki­sin. Men­nei­den vuo­si­kym­me­nien suu­ruuk­sien Da­ryl Han­na­hin ja Keith Car­ra­di­nen täh­dittämä Ve­ri­si­teet on te­le­vi­sion ar­ki-il­lois­ta tut­tua tylsää pe­rusjän­ni­tystä, ”­sa­lai­set kan­siot -su­ku­pol­ven” va­kio­suo­sik­ke­ja, yli­luon­nol­li­sia osuuk­sia, unoh­ta­mat­ta. Elo­ku­van lop­pu on tur­han sar­ja­ku­va­mai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva pikselöityy, terävimmissä reunoissa piirto hajoaa. Punainen leviää kuin mainostelevision tuontisarjoissa. Tukkoinen ääniraita tilkitään tökeröillä casio-piippauksilla, joka tekee scoresta kelvottoman kuuloisen. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy