Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Continental Divide

Nimeni on Kotkis 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 89821EAN: 5050582505016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hil­peä ker­to­mus ko­lum­nis­tis­ta, jo­ka pas­si­te­taan kal­lio­vuo­ril­le te­kemään jut­tua kun hä­nen ex­po­se-­ko­lum­nien­sa ai­hee­na ol­leet kor­rup­toi­tu­neet po­lii­ti­kot al­ka­vat hiil­tyä.

Hil­peä ker­to­mus ko­lum­nis­tis­ta (John Be­lus­hi), jo­ka pas­si­te­taan kal­lio­vuo­ril­le te­kemään jut­tua kun hä­nen ex­po­se-ko­lum­nien­sa ai­hee­na ol­leet kor­rup­toi­tu­neet po­lii­ti­kot al­ka­vat hiil­tyä. Ju­tun ai­hees­ta tu­lee ihas­tuk­sen koh­de, ja siitä se jut­tu sit­ten läh­ti­kin. Be­lus­hi on hu­pai­sa pul­le­ro, var­sin­kin ul­koi­lua­sus­saan, ja eläin­ten ää­net kuu­los­ta­vat hu­vit­ta­van ih­mismäi­siltä. Vä­hintään­kin omi­tui­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jo­ka ei ota it­seään tur­han va­ka­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ikäisekseenkin hiukan pehmeä ja väritoistoltaan rajoittunut. Roska on huomattavaa ja kohina runsaanlaista, mutta kumpikaan ei äidy erityisen pahaksi. Ääniraita on joko etäinen tai sitten Belushi on vatsastapuhuja. Levy tunnistaa myös nimen ”Nimeni on Kotkis”, vaikkei sitä kannessa esiinny. Ekstraton. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy