Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Into the Mirror

Geoul sokeuro 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111527EAN: 5050582270259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­ti­nen po­lii­si al­kaa tut­kia oma-a­loit­tei­ses­ti var­tioi­mas­saan ta­va­ra­ta­los­sa ta­pah­tu­via mur­hia.

En­ti­nen po­lii­si al­kaa tut­kia oma-a­loit­tei­ses­ti var­tioi­mas­saan ta­va­ra­ta­los­sa ta­pah­tu­via mur­hia. Ko­rea­lai­nen elo­ku­va se­koit­taa kau­hua, mur­ha­mys­tee­riä ja psy­ko­lo­giaa, il­man go­rea. Vä­hintään­kin yllättävää. Hie­no­ja pei­li­kik­ko­ja lä­pi elo­ku­van, jot­ka ka­vah­dut­ta­vat yk­si toi­sen­sa jäl­keen. Eri­no­mai­nen twist lo­pus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskinkertaista parempi, joskin rakeinen ja hieman pehmeä kuva. Syvät tumman sävyt ja kylmähkö paletti. Musiikki ei vakuuttanut, tavanomaista kauhuelokuvissa käytettyä nuotistoa. Ekstroissa ohjaajan ja päänäyttelijöiden biografiat sekä neljä traileria. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy