Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Amatöörit

The Moguls 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204411EAN: 6420201168998

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia pik­ku­kau­pun­gin asuk­kais­ta, jot­ka yrittävät ko­hen­taa elin­ta­soaan ryh­tymällä ai­kuis­viih­de­tuot­ta­jik­si.

Läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia pik­ku­kau­pun­gin asuk­kais­ta, jot­ka yrittävät ko­hen­taa elin­ta­soaan ryh­tymällä ai­kuis­viih­de­tuot­ta­jik­si. Jeff Brid­ge­sin luot­saa­ma is­ku­ryhmä kerää ko­leh­dil­la 6000 dol­la­ria ja al­kaa ope­tel­la bis­nestä yri­tyk­sen ja ereh­dyk­sen kaut­ta.
"­Full Mon­ty":n ja "­Ka­len­te­ri­tyttö­jen" Ame­ri­kan serk­ku kär­sii verk­kai­ses­ta ker­ron­nas­ta ja ylei­sestä fo­kuk­sen puut­tees­ta, mut­ta tar­joaa haus­kan ko­koel­man sym­paat­ti­ses­ti piir­ret­tyjä hah­mo­ja, joi­den ede­sot­ta­muk­sis­ta voi vä­littää. Myös pie­ni twis­ti on näppärä, vaik­ka tar­koi­tuk­se­na on­kin vain ko­ros­taa mat­kan mer­ki­tystä ja ta­rua ar­vok­kaam­paa to­del­li­suut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen hailakka, mutta verrattain tarkka ja levollinen kuva. Simppelin selkeä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
16/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy