Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robin Hood - Prince of Thieves

Robin Hood - varkaiden ruhtinas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­rem­pi seik­kai­lue­lo­ku­va kuin mai­neen­sa.

Pa­rem­pi seik­kai­lue­lo­ku­va kuin mai­neen­sa. Ro­bin Hood — Prin­ce of Thie­ves ei tuo kui­ten­kaan mitään lisäar­voa myy­til­le. San­ka­rin seik­kai­lut Je­ru­sa­le­mis­sa oli­si­vat voi­neet kestää pi­tempään. Alan Rick­man Not­ting­ha­min she­rif­finä ei ole­kaan pyö­reä. Voi ih­met­tellä mie­hen ve­ren­pai­net­ta, sen ver­ran on vir­taa sa­moin kuin Mic­hael Win­cot­til­la Guy of Gis­bor­ne­na. Kon­nat on­nis­tu­vat pa­rem­min kuin Ro­bin (Ke­vin Cost­ner) ja knit. Vuo­den 1938 Er­rol Flyn­nin suo­ri­tus on edel­leen pa­ras ja vieläpä vä­reissä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy