Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Plague

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203239EAN: 5051160194219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki maail­man pik­ku­lap­set ovat ui­nu­neet koo­mas­sa vii­mei­set kym­me­nen vuot­ta sät­kyen ja kuo­la­ten jon­kin ul­koi­sen voi­man sa­ne­le­ma­na.

Kaik­ki maail­man pik­ku­lap­set ovat ui­nu­neet koo­mas­sa vii­mei­set kym­me­nen vuot­ta sät­kyen ja kuo­la­ten jon­kin ul­koi­sen voi­man sa­ne­le­ma­na. Nyt ko­ti­lo­vai­he on ohi ja kaik­kien van­hem­pien on syytä pelätä hen­kensä puo­les­ta, el­lei Daw­son’s Cree­kistä tut­tu Ja­mes Van Der Beek saa zom­be­ja ta­kai­sin ruo­tuun. Suo­raan vi­deol­le teh­ty tu­si­najännä­ri, jon­ka ai­noa me­riit­ti tun­tuu ole­van Cli­ve Bar­ke­rin

Kuva, ääni & ekstrat

Ajoittain runsaaksi yltyvä kohina antaa kuvalle rosoisen vaikutelman ja syö ikävästi jo ennestään hieman pehmeän kuvan yksityiskohtien toistoa. Väritoisto on hallittua ja verrattain luonnollista. Ääniraita on teknisesti moitteeton ja sisällöllisestikin hetkittäin hiottu vaikka koominen musiikkivalinta tai amatöörimäisesti lausuttu vuorosana yleensä pian illuusion rikkookin. Tilakuva on onnistunut keitos ambientimölyä. Ektroissa poistettuja kohtauksia (18 min.) ja tekijöiden löysä kommenttiraita. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Hal Masonberg
Pääosissa: James Van Der Beek
Tarina: Hal Masonberg Teal Minton
Kuvaus: Bill Butler

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy