Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

'71

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194092510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin­ka vuo­den 1971 Bel­fast voi­kaan ker­toa nöin tar­kas­ti, mitä tässä maail­mas­sa ta­pah­tuu keväällä 2015?

Kuin­ka vuo­den 1971 Bel­fast voi­kaan ker­toa nöin tar­kas­ti, mitä tässä maail­mas­sa ta­pah­tuu keväällä 2015? Tai mitä pian ta­pah­tuu. Jos­sain, jol­le­kin.
Nuo­ri Der­bys­hi­ren so­ta­mies jou­tuu alo­ka­sa­jan jäl­keen kes­kel­le Bel­fas­tin mel­la­koi­ta. Ko­ke­ma­ton luut­nant­ti pa­nee ryhmänsä kes­kel­le mel­lak­kaa il­man tar­vit­ta­via va­rus­tei­ta. Ka­ve­ri am­mu­taan ja nuo­ri­mies (Jack O'­Con­nell) jou­tuu kar­ku­mat­kal­le pro­tes­tant­tien alueel­le ja lo­pul­ta ka­to­lis­ten IRA-hu­li­gaa­nien ta­kaa-a­ja­mak­si. Ki­tey­tys on kui­ten­kin toi­saal­ta: mi­ten brit­tien mädän­ty­nyt oma, ges­ta­po­mai­nen va­koi­luor­ga­ni­saa­tio toi­mii ku­lis­sien ta­ka­na. Har­vem­min on ny­kye­lo­ku­vas­sa näh­ty näin näätämäi­siä tyyp­pejä.
Sak­sa­lais­ten ja venäläis­ten hir­mu­teot omia kan­sa­lai­siaan vas­taan tie­detään tark­kaan. Bri­tit ovat jää­neet tur­han vähäl­le. Eipä heidän vuo­si­sa­to­ja kestä­neestä im­pe­ria­lis­mis­taan­kaan juu­ri ole pamf­let­te­ja rus­tail­tu saa­ti elo­ku­via tuo­tet­tu. Ei ai­na­kaan tar­peek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
17/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy