Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lara Croft: Tomb Raider - Special Collector's Edition

Lara Croft: Tomb Raider 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos 9-­vuo­tias­kin sa­noo, et­tei tässä ole mitään jär­keä ja että Du­ke Nu­ke­mis­ta­kin oli­si saa­nut pa­rem­man lef­fa­ver­sion, on asian­tun­ti­jaa us­kot­ta­va.

Jos 9-vuo­tias­kin sa­noo, et­tei tässä ole mitään jär­keä ja että Du­ke Nu­ke­mis­ta­kin oli­si saa­nut pa­rem­man lef­fa­ver­sion, on asian­tun­ti­jaa us­kot­ta­va.
Pa­hin­ta elo­ku­vas­sa on tie­to­ko­ne­pe­leistä tut­tu her­mo­ja raas­ta­va ryt­mi­mu­zak. Isät ja vart­tu­neem­mat po­jat saat­ta­vat to­sin mie­lellään seu­ra­ta An­ge­li­na Jo­lie­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti täysin moitteeton, mutta ei toisaalta häikäiseväkään. Ekstroissa 25 min. dokumentti, 9 min. stuntteja, neljä poistettua kohtaa, 8 kohtauksen visuaaliset efektit, kommenttiraita, vaihtoehtoinen alku, roolijaosta 6 min., DVD-ROM -osio ja 8 min. Are You Game?. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy