Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Election

Vaalit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mikä on etii­kan ja mo­raa­lin ero?

Mikä on etii­kan ja mo­raa­lin ero? Myös mui­ta hämä­riä ky­sy­myk­siä voi poh­tia tämän elo­ku­van ai­ka­na.
Oh­jaa­ja yh­distää per­soo­nal­li­sel­la ta­val­la kak­si kat­san­to­kan­taa. Nai­set ku­va­taan col­le­ge-miljöössä hy­vin ste­reo­tyyp­pi­senä, mut­ta täl­le an­ne­taan oi­keu­tus us­ko­mat­to­man ko­hel­ta­jan (o­pet­ta­ja Matt­hew Bro­de­rick) ko­ke­mus­ten kaut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva sisältää normaalin annoksen aliasing-välkyntää. Pätevä, mutta rauhallinen ääniraita. Ekstroissa vain kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy