Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Epäilyksen varjo

Shadow of a Doubt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1942Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hitch­cock-­sar­jan elo­ku­vis­ta eni­ten iloa tuo Epäi­lyk­sen var­jo, jo­ka on vä­hi­ten tv:stä tut­tu.

Hitch­cock-sar­jan elo­ku­vis­ta eni­ten iloa tuo Epäi­lyk­sen var­jo, jo­ka on vä­hi­ten tv:stä tut­tu.
Naii­vit pik­ku­kau­pun­ki­lai­set eivät osaa va­roa vaa­raa, kun Char­lie-e­no (Jo­seph Cot­ten to­si pa­ha­na) saa­puu kylään. Su­ku­lais­sie­lu, enon­sa mu­kaan ni­mensä saa­nut sis­kon­tytär (Te­re­sa Wright) al­kaa kui­ten­kin tehdä pää­tel­miä. Hitch­cock tois­ti pal­jon it­seään: tur­val­li­seen ympä­ristöön lui­ker­te­lee käär­me, jon­ka ole­mas­sao­los­ta kat­so­jat ovat tie­toi­sia. Eri­lai­set muun­nel­mat ovat nau­tin­nol­li­sin­ta elo­ku­vaa, mitä on kos­kaan teh­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Yksi karkeahko printtivirhe. Alkukuvat ovat 1.37 akatemia-suhteella. Ekstroissa 35 min. dokumentti suomitekstein, tuotantopiirroksia, stillejä ja julisteita sekä traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy