Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

China Moon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kyy­ni­nen ri­kos­tut­ki­ja kuun­te­lee Flo­ri­dan kos­teu­des­sa, kun Bo Didd­ley lau­laa blue­sia klu­bis­sa, ja ta­paa elämänsä nai­sen.

Kyy­ni­nen ri­kos­tut­ki­ja (Ed Har­ris) kuun­te­lee Flo­ri­dan kos­teu­des­sa, kun Bo Didd­ley lau­laa blue­sia klu­bis­sa, ja ta­paa elämänsä nai­sen (Ma­de­lei­ne Stowe). Mus­ta­suk­kai­suusd­raa­ma on val­mis.
Tyy­likkääs­ti ny­kyai­kaan siir­ret­ty ko­vak­si­kei­te­tyn B-e­lo­ku­van pas­tis­si. Be­ni­cio del To­ro var­hai­ses­sa si­vu­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvakohinaa ja rakeisuutta. Värinää ja tärinää, mutta onneksi nämä pikkuongelmat häiritsevät pääasiassa vain elokuvan alkupuolella. Vanhahtava ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy