Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rob Roy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Warner Kuva:
2.43
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

1960-­lu­vul­la Ku­vi­tet­tu­ja klas­si­koi­ta lu­ke­neet tietävät he­ti, mistä tässä on ky­se: ylä­maa­lai­nen so­tu­ri vas­tus­taa häikäi­lemättö­miä eng­lan­ti­lai­sia val­loit­ta­jia.

1960-lu­vul­la Ku­vi­tet­tu­ja klas­si­koi­ta lu­ke­neet tietävät he­ti, mistä tässä on ky­se: ylä­maa­lai­nen so­tu­ri vas­tus­taa häikäi­lemättö­miä eng­lan­ti­lai­sia val­loit­ta­jia. Jää hie­man Mel Gib­so­nin Bra­ve­hear­tin eep­pi­syy­destä. Tim Roth lois­taa li­kai­sen työn te­kijänä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy