Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lara Croft: Tomb Raider – elämän lähde - Special Collector’s Edition

Tomb Raider – The Cradle of Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­rii­tik­ko Ro­ger Eber­tin mu­kaan ”­pa­rem­pi kuin en­simmäi­nen”.

K­rii­tik­ko Ro­ger Eber­tin mu­kaan ”­pa­rem­pi kuin en­simmäi­nen”. Se ei ole pal­jon vaa­dit­tu – sik­si kam­mot­ta­va kalk­ku­na se oli. Tätä voi to­siaan­kin kat­soa jo­pa vaa­dit­ta­van ajan, mut­ta se vaa­tii lap­se­no­mais­ta seik­kai­lun nälkää. Hie­man xXx:n ta­paan, ei ota it­seään liian va­ka­vas­ti. Myyt­tien käyttö ny­ky­tek­nii­kan in­no­vaa­tioi­den rin­nal­la on ai­ka toi­mi­va yh­dis­telmä.

Kuva, ääni & ekstrat

Täyttä audiovisuaalista juhlaa. Menee hukkaan kerrostalossa. On äänekäs, muttei liikaa, osaa ottaa muutaman lepohetkenkin. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan kommenttiraita, kuusi poistettua kohtausta ja vaihtoehtoloppu (12 min.) kommentein, Croftin apuria esittävän Gerard Butlerin testikuvausta 4 min., 9+4+11+11+5 min. dokumentit, kaksi musiikkivideota ja biografiat. Takakannessa väärä NTSC-aika. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy