Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Flatliners

Raja tuntemattomaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ryhmä lää­ke­tie­teen opis­ke­li­joi­ta saa päähänsä sel­vittää oma­koh­tai­ses­ti, mitä ih­mi­sel­le ta­pah­tuu kuo­le­man jäl­keen.

Ryhmä lää­ke­tie­teen opis­ke­li­joi­ta (mm. Kie­fer Sut­her­land, Ju­lia Ro­berts ja Ke­vin Ba­con) saa päähänsä sel­vittää oma­koh­tai­ses­ti, mitä ih­mi­sel­le ta­pah­tuu kuo­le­man jäl­keen. Eri­lais­ten hen­kilö­koh­tais­ten mo­tii­vien saat­te­le­ma­na he yk­si ker­ral­laan aset­tu­vat ope­raa­tiopöydäl­le ja vael­te­le­vat pa­ri mi­nuut­tia tuon­puo­lei­ses­sa en­nen kuin muut el­vyttävät heidät ta­kai­sin hen­kiin. Mat­kan jäl­keen he saa­vat kau­huk­seen huo­ma­ta syn­tiensä seu­ran­neen ta­kai­sin ra­jan yli. Jännä­ri, jon­ka voi jo­ko tul­ki­ta pi­kai­ses­ti ä­lyttömäk­si Fred­dy/C­hild’s Play -tyy­li­sek­si kau­hu­lef­fak­si tai sit­ten jon­ki­nas­tei­sek­si psy­koa­na­lyy­sik­si.
Niin tai näin, loo­gi­sil­ta au­koil­ta ei taas­kaan väl­tytä (mik­si esi­mer­kik­si on­net­to­muuk­sien jäl­jiltä el­vy­te­tyt ih­mi­set eivät ole ko­ke­neet mitään vas­taa­vaa?).

Kuva, ääni & ekstrat

Schumacherin ja Jan De Bontin (mm. Speed, Twister) luomat visuaalit ovat komeaa katsottavaa hieman heikommallakin kuvanlaadulla. James Newton Howardin ääniraita kärsii suhteellisesti enemmän. Levyllä traileri (4:3/DD 2.0) ja filmografioita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy