Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Le Divorce – avioero ranskalaisittain

Le Divorce 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ren­non ihas­tut­ta­va … kieh­to­va, sek­sikäs ko­me­dia.

Ren­non ihas­tut­ta­va … kieh­to­va, sek­sikäs ko­me­dia. Ja­mes Ivo­ry –­fa­nis­ta käyvän vai­mo­ni mie­lestä tämä ei ole niinkään ko­me­dia, kun häntä ei nau­rat­ta­nut lain­kaan, vaik­ka viih­tyi­kin. Rans­ka­lai­nen ru­noi­li­ja (Jean-Marc Barr) nal­kit­taa nuo­ren ame­rik­ka­lai­sen tytön (Ka­te Hud­son), ja si­sar (Nao­mi Watts) läh­tee aut­ta­maan. Rans­ka­lai­sia pan­naan hal­val­la, mikä on ai­na ki­vaa, mut­ta on­ko jen­keillä sii­hen va­raa? Pe­rus­tuu Dia­ne John­so­nin ro­maa­niin.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu lai­sin­kaan ekst­ro­ja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy