Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Leijonakuningas 3 Hakuna Matata

The Lion King 1 1/2 Hakuna Matata 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.71
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Int­ro on ai­ka haus­ka, kun Ti­mon ja Pum­ba pi­ka­ke­lai­le­vat al­ku­peräistä Lei­jo­na­ku­nin­gas­ta en­nen kuin päättävät pa­la­ta ai­kaan en­nen ykkö­so­saa.

Int­ro on ai­ka haus­ka, kun Ti­mon ja Pum­ba pi­ka­ke­lai­le­vat al­ku­peräistä Lei­jo­na­ku­nin­gas­ta en­nen kuin päättävät pa­la­ta ai­kaan en­nen ykkö­so­saa. Sit­ten kul­je­taan tun­net­tu­jen ta­pah­tu­mien si­vua hi­poen. Dis­neyn jat­ko-o­sis­ta poi­ke­ten tämän te­koon on käy­tet­ty poik­keuk­sel­li­sen pal­jon vai­vaa. Yllättävän haus­kaa it­sei­ro­niaa, ja on­pa spa­get­tiwes­ter­neistä ja Pe­ter Gun­nis­ta on otet­tu vai­kut­tei­ta. Jylhä maail­man­mu­siik­ki oli ykkö­so­san pa­ras­ta an­tia, ja kol­mo­so­sas­sa mu­siik­kia osa­taan käyttää huu­mo­rin vä­li­neenä. Elo­ku­van al­ku­peräi­sek­si ni­mek­si on mer­ki­ty The Lion King 3, mikä ei tai­da pitää paik­kaan­sa.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni. 5.1-du­bat­tu suo­mek­si. Kah­del­la le­vyllä: ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 15+4 min. do­ku­men­tit, mu­siik­ki­vi­deo ja seit­semän pois­tet­tua koh­taus­ta.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy