Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Merlin

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 180 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­ren luo­kan tv-­tuo­tan­to.

Suu­ren luo­kan tv-tuo­tan­to. Mie­len­kiin­toi­nen tuo­tan­to­ta­voit­tei­den­sa ta­kia, ei niinkään tai­teel­li­ses­ti. Me­nee pe­rus­ta­ri­naa eli Ut­he­ria pi­demmäl­le, sillä Mer­lin oli tun­ne­tus­ti hy­vin van­ha mies. Esi­tet­tiin alun pe­rin kah­des­sa osas­sa. Hur­ja kas­ti, jon­ka ko­vim­mat ni­met ovat esillä ly­hyen ai­kaa.E­ri­no­mai­nen 4:3-ku­va. Ää­ni­rai­ta luo mu­siik­ki­tun­nel­maa myös ta­ka­na. Ekst­rois­sa vain biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy