Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Great Balls of Fire!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri Jer­ry Lewis kuu­lee vuon­na 1944 ju­ke­join­tis­sa ”­Big Leg­ged Wo­ma­nin” ja huo­maa, että oi­kea kä­si on val­koi­nen, va­sen mus­ta.

Nuo­ri Jer­ry Lewis kuu­lee vuon­na 1944 ju­ke­join­tis­sa ”­Big Leg­ged Wo­ma­nin” ja huo­maa, että oi­kea kä­si on val­koi­nen, va­sen mus­ta.
Den­nis Quaid omak­sui Jer­ry Lee Lewi­sin roo­lin rie­hak­kaas­ti. Wi­no­na Ry­der käy täy­destä Lewi­sin 13-vuo­tiaa­na ser­kun­tyttä­renä, jos­ta tu­li Mis­sis­si­pin lain siu­nauk­sel­la Mrs. Lee. Fab Thun­der­bird­sin Jim­mie Vaug­han ki­ta­ris­ti­na, mut­ta hän ei sa­no rep­liik­kiäkään. Ame­ri­kan Mik­ko Pauk­ko­nen, Alec Bal­dwin, on suo­ras­taan hu­vit­ta­va saar­naa­ja­serk­ku­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Ikävä kyllä näinkin uuteen, musiikkiaiheiseen elokuvaan ei ole vaivauduttu tekemään edes DS-miksausta. Rock et roll soi kuitenkin maukkaasti: mm. Carl Perkinsin ”Honey Don't” ja Ike Turnerin ”Rocket 88”. Jerry Leen oma ääni on järkevästi miksattu livetilanteisiin. Killer toimi elokuvan tausta-avustajana. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy