Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spanglish – käännöskukkasia

Spanglish 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Julkaisija:  
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Haus­ka ker­to­mus: mek­si­ko­lai­nen äi­ti vie tyttä­rensä USA:­han ja ryh­tyy ko­tia­pu­lai­sek­si eri­koi­seen ame­rik­ka­lai­seen per­hee­seen.

Haus­ka ker­to­mus: mek­si­ko­lai­nen äi­ti vie tyttä­rensä USA:­han ja ryh­tyy ko­tia­pu­lai­sek­si eri­koi­seen ame­rik­ka­lai­seen per­hee­seen. Mo­lem­mat äi­dit sot­keu­tu­vat toi­sen per­heen asioi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä toteutukseltaan hyvä. Kuva näyttää aika mukavalta, mutta hieman toivomisen varaa löytyy. Ääniraita on simppeli mutta toimiva.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy