Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tulilinjalla

In the Line of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: MPEG5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98488  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Terävä ja su­ju­va­liik­kei­nen tril­le­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­tis­ta, jo­ka jou­tuu tais­te­le­maan van­ho­ja Ken­ne­dyn ai­kai­sia trau­mo­jaan ja poik­ki­te­loin aset­tu­via oma­hyväi­siä po­li­tiik­ko­ja vas­taan yrittäessään estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han.

Terävä ja su­ju­va­liik­kei­nen tril­le­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­tis­ta (C­lint Eas­twood), jo­ka jou­tuu tais­te­le­maan van­ho­ja Ken­ne­dyn ai­kai­sia trau­mo­jaan ja poik­ki­te­loin aset­tu­via oma­hyväi­siä po­li­tiik­ko­ja vas­taan yrittäessään estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han. John Mal­ko­vich te­kee lois­ta­van suo­ri­tuk­sen yliä­lykkäänä mur­ha­mie­henä, jo­ka heittäy­tyy lei­kit­te­lemään vas­ta­pe­lu­rin­sa kans­sa.
E­lo­ku­vaa käy­tetään usein mal­lie­si­merk­kinä Hol­lywoo­din pint­tymästä pa­riut­taa ikä­lop­pu­ja äijänkäppänöitä huo­mat­ta­vas­ti nuo­rem­pien nais­ten kans­sa, mut­ta oi­keas­taan Eas­twood ja Re­ne Rus­so osaa­vat suh­tau­tua roo­lei­hin­sa sel­lai­sel­la huu­mo­ril­la ja luon­nol­li­suu­del­la, et­tei heidän kes­ki­nen veh­tauk­sen­sa tun­nu lain­kaan vä­kinäi­seltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Uskottavat lavasteet, tunnelmallinen ääniraita (harvinainen MPEG3 ei kuulu, jos vahvistin on pelkkä DD5.1) ja säntillinen kuvaus. Myös teknisesti hyvä levy: kirkas ääniraita ja liki täydellinen anamorfinen laajakuva. Kannessa reilut 2,5 minuuttia liian pitkä kesto. Sarjafanit voivat bongata kaksi tuttua kasvoa: Oikeus ja kohtuus -sarjan Dylan McDermott ja radiopsykiatri Frasier Cranen isä John Mahoney. Ei ekstroja. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy