Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kesä Monikan kanssa

Sommaren med Monika 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 39252EAN: 6438044022353

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­man täl­lais­ta nai­viut­ta ei oli­si mo­nia meidän van­hem­mis­tan­ne ja useim­mat meistä oli­si­vat jää­nyt syn­tymättä.

Il­man täl­lais­ta nai­viut­ta ei oli­si mo­nia meidän van­hem­mis­tan­ne ja useim­mat meistä oli­si­vat jää­nyt syn­tymättä. Hant­ti­hom­miin­sa kylläs­tyvät nuo­ret päättävät pae­ta Tuk­hol­man epäystäväl­li­syyttä saa­ris­toon.
A­me­rik­ka­lai­sis­ta elo­ku­vis­ta tut­tu ro­man­tiik­ka muut­tuu äk­kiä ar­jen rea­lis­mik­si. Bi­bi An­ders­son on lois­ta­va 1950-lu­vun alun “­pis­sik­senä” ja vielä de­byyt­ti­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas ja tarkka mustavalkokuva kärsii vain muutamasta huonosta kohdasta. Selkeä monoraita. Ei muita ekstroja kuin ohjaaja Igmar Bergmanin tuttu intro, jonka hauskin huomio on se, että ohjaaja on hankkinut DVD-soittimen. Kesä Monikan kanssa oli ensimmäinen, joka meni mestarin levypesään. Edesmennyt Francois Truffaut olisi voinut toimia samoin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy