Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Musiikkia veressä

Young Man with the Horn 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1949Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 32109EAN: 7321944043254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din kul­ta­kau­si oli mu­si­kaa­le­ja väärällään, mut­ta kun­non muu­sik­ko­ku­vauk­set jäivät lo­pul­ta ih­meen vä­hiin.

Hol­lywoo­din kul­ta­kau­si oli mu­si­kaa­le­ja väärällään, mut­ta kun­non muu­sik­ko­ku­vauk­set jäivät lo­pul­ta ih­meen vä­hiin. Tämä on yk­si on­nis­tu­neis­ta.
Kirk Doug­las eläy­tyy jääräpäi­sek­si jazzt­rum­pe­tis­tik­si, jol­le an­ne­taan mui­den nuo­tit. Muu­si­kon iä­nai­kai­set ystävät, ku­nin­gas al­ko­ho­li ja nai­set (Lau­ren Ba­call, Do­ris Day) vaa­ni­vat olan ta­ka­na. Har­ry Ja­mes soit­ti Doug­la­sin soo­lot.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy