Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Musiikkia veressä

Young Man with the Horn 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1949Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 32109EAN: 7321944043254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din kul­ta­kau­si oli mu­si­kaa­le­ja väärällään, mut­ta kun­non muu­sik­ko­ku­vauk­set jäivät lo­pul­ta ih­meen vä­hiin.

Hol­lywoo­din kul­ta­kau­si oli mu­si­kaa­le­ja väärällään, mut­ta kun­non muu­sik­ko­ku­vauk­set jäivät lo­pul­ta ih­meen vä­hiin. Tämä on yk­si on­nis­tu­neis­ta.
Kirk Doug­las eläy­tyy jääräpäi­sek­si jazzt­rum­pe­tis­tik­si, jol­le an­ne­taan mui­den nuo­tit. Muu­si­kon iä­nai­kai­set ystävät, ku­nin­gas al­ko­ho­li ja nai­set (Lau­ren Ba­call, Do­ris Day) vaa­ni­vat olan ta­ka­na. Har­ry Ja­mes soit­ti Doug­la­sin soo­lot.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy