Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Battle Creek Brawl

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 0000000000000

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kii­na­lai­seen, kai­kil­le tut­tuun ta­paan al­kaa ta­ri­na po­jas­ta, jo­ka on lu­van­nut äi­dil­le, et­tei tais­te­le, mut­ta isoi­hin kamp­pai­lu­ki­soi­hin vie tie.

Kii­na­lai­seen, kai­kil­le tut­tuun ta­paan al­kaa ta­ri­na po­jas­ta, jo­ka on lu­van­nut äi­dil­le, et­tei tais­te­le, mut­ta isoi­hin kamp­pai­lu­ki­soi­hin vie tie. Jac­kie Chan osaa ta­pel­la, vaik­ka näyttää, että hän on hätää kär­simässä. Si­joit­tuu 1930-lu­vun Chi­ca­goon. Perä­ti José Fer­rer pää­kon­na­na. Mut­ta en­nen kaik­kea vii­mei­sen Bru­ce Lee -e­lo­ku­van oh­jaa­ja pui­kois­sa. Tämä mer­kit­si Cha­nil­le jenk­ki­de­byyt­tiä. K18, mut­tei ko­vin raa­kaa toi­min­taa.
Ra­kei­nen, him­meä ja ko­hi­nai­nen ku­va. Tunk­kai­nen ää­ni­rai­ta. Tek­ni­nen ta­so on kui­ten­kin sitä, mi­hin HK-ku­vis­sa on to­tut­tu. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy