Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Buck ja Tappajasaarnaaja

Buck and the Preacher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Columbia Tri-Star (UKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 80498EAN: 5050582084719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tri-Star (U) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sid­ney Poi­tie­rin esi­koi­soh­jaus va­pau­te­tuis­ta or­jis­ta, jot­ka mat­kaa­vat koh­ti länttä aloit­taak­seen uu­den elämän kau­ka­na etelä­val­tioi­den plan­taa­seis­ta.

Sid­ney Poi­tie­rin esi­koi­soh­jaus va­pau­te­tuis­ta or­jis­ta, jot­ka mat­kaa­vat koh­ti länttä aloit­taak­seen uu­den elämän kau­ka­na etelä­val­tioi­den plan­taa­seis­ta. Vil­lissä län­nessä kun ol­laan, ei mat­ka kui­ten­kaan ole ta­pah­tu­ma­ton. Hy­vin teh­ty, viih­dyttävä pe­ruslänkkä­ri, jos­sa hah­mot ja ta­ri­na toi­mi­vat il­man vat­sanvään­teitä.
Ku­va on jok­seen­kin ro­soi­nen ja ko­hi­nai­nen, mut­ta kui­ten­kin muu­toin miel­lyttävän tark­ka ja le­vol­li­nen. Ää­ni­rai­ta on ka­pea-a­lai­nen, mut­ta sel­keä ja myös mu­siik­ki­tois­tol­taan ta­so­kas. Ekst­rois­sa trai­le­ri, ku­va al­ku­peräi­sestä au­la­ju­lis­tees­ta ja sup­peat fil­mog­ra­fiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy