Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nouseva aurinko

Rising Sun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sean Con­ne­ry ja Wes­ley Sni­pes toi­mi­vat te­hok­kaas­ti yh­teen hii­leen tässä lu­pauk­sian­sa lu­nas­ta­mat­ta jättävässä bud­dy-­lef­fas­sa.

Sean Con­ne­ry ja Wes­ley Sni­pes toi­mi­vat te­hok­kaas­ti yh­teen hii­leen tässä lu­pauk­sian­sa lu­nas­ta­mat­ta jättävässä bud­dy-lef­fas­sa. Omaa at­mosfää­riään luo ja­pa­ni­lai­sen käyttäy­ty­mi­sen pin­nan al­le tun­keu­tu­va lä­hes­ty­mis­ta­pa. Pal­jas­ta ihoa ame­rik­ka­lai­sek­si elo­ku­vak­si yllättävän pal­jon. Yk­si hyvä ja­pa­ni­lai­nen ope­tus: ”­Jos is­tut tar­peek­si kauan joen ran­nal­la, vi­hol­li­se­si ruu­mis kel­luu ohit­se”. Toi­min­tae­lo­ku­van dra­ma­tur­gia ei to­sin kestä tätä ope­tus­ta, vaik­ka elämä on­kin sa­non­nan mu­kais­ta. Pitkä elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva. Keskitasoinen ääniraita, jota vähätellään kannessa pelkäksi Dolby Surroundiksi. Traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy