Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sanaton rakkaus

Children of a Lesser God 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sinänsä hu­vit­ta­vaa oli, että juu­ri tämä oli en­simmäi­nen elo­ku­va, jon­ka en­si-il­lan ai­ka­na jou­duin heittämään hyväs­tit vii­mei­sel­le penk­ki­ri­vil­le.

Sinänsä hu­vit­ta­vaa oli, että juu­ri tämä oli en­simmäi­nen elo­ku­va, jon­ka en­si-il­lan ai­ka­na jou­duin heittämään hyväs­tit vii­mei­sel­le penk­ki­ri­vil­le. Missäs silmä­la­sit ovat, jot­ta voin uu­des­taan sy­ven­tyä kos­ket­ta­vaan ta­ri­naan so­keas­ta tytöstä (oi­keas­ti kuu­ro Mar­lee Mat­lin), jo­hon opet­ta­ja (Wil­liam Hurt) ra­kas­tuu. Oma­peräi­nen ti­lan­ne pää­hen­kilöi­den vä­lillä nos­taa tämän va­ka­vak­si viih­teek­si. Pe­rus­tuu Broa­dway-näy­telmään.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva ja ihme kyllä näinkin uudessa elokuvassa vain monoraita. Takakannen vuosiluku erehtyy kuitenkin kymmenellä vuodella. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy