Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rebecca

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1940Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Seu­raa­jan osa voi ol­la kar­mai­se­va.

Seu­raa­jan osa voi ol­la kar­mai­se­va. Hitc­hin elo­ku­vas­ta saa eni­ten ir­ti juu­ri työ­paik­kaan­sa vaih­ta­nut. Sa­mal­la tämä Daph­ne du Mau­rie­rin ro­maa­niin pe­rus­tu­va tril­le­ri on oh­jaa­jan­sa ro­mant­ti­sim­pia teok­sia, mitä ei estä edes ää­rim­mil­leen vi­ri­tet­ty sek­suaa­li­nen ah­dis­tu­nei­suus. Ju­dith An­der­so­nin les­bo­vai­kut­tei­nen roo­li pää­sisäkkö Dan­ver­si­na jää mie­leen läh­temättömäs­ti.
Hie­man ku­va­ko­hi­naa ja print­ti­vi­ko­ja. Näyttää kui­ten­kin ai­ka hyvältä. Sel­keä mo­no­rai­ta, jo­ka tois­taa Lau­ren­ce Oli­vie­rin upean ää­nen sa­met­ti­ses­ti. Ekst­rois­ta löy­tyvät vain sup­peat fil­mog­ra­fiat ja mui­den elo­ku­vien trai­le­rei­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy