Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hollow Man – Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Columbia PicturesKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Pictures) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elisabeth Shue
Elisabeth Shue
Josh Brolin
Josh Brolin
Elisabeth Shue ja Kevin Bacon
Elisabeth Shue ja Kevin Bacon

Elokuva

H. G. Well­sin Nä­kymätön mies ja Ja­mes Wha­len Uni­ver­sal-k­las­sik­ko eivät he­vin kään­ny mo­der­niin muo­toon.

H. G. Well­sin Nä­kymätön mies ja Ja­mes Wha­len Uni­ver­sal-k­las­sik­ko (1933) eivät he­vin kään­ny mo­der­niin muo­toon. Tee­ma on tur­han pal­jon sa­man­ta­pai­nen kuin Da­vid Cro­nen­ber­gin Kärpä­sessä.
Oh­jaa­ja Paul Ver­hoe­ven pitää tir­kis­te­lystä. Alus­sa nau­ti­taan hui­keis­ta te­hos­teis­ta, mut­ta elo­ku­va ha­joaa he­ti, kun tie­de­mie­hen per­soo­na al­kaa epäus­kot­ta­val­la ta­val­la muut­tua. Ra­ted ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Toinen RCE-estolla varustettu levy. Muuten hyvin teknisesti toimiva, komeasti trikit toistava kuva ja elävä ääniraita. Ekstroina ohjaajan, Kevin Baconin ja käsikirjoittajan kommenttiraita, erillinen musiikkiraita, 15 min HBO-dokumentti, kolme poistettua kohtausta, 15 pikkufeaturettea, kuvavertailuja, webbilinkit, trailerit ja biografiat. R1-levy.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy