Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aina eka kerta

50 First Dates 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108322EAN: 5050582265453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Elämän­ta­pa-p­lay­boy hyp­pii sän­gystä toi­seen Ha­vai­jin lämmössä, kun­nes ta­paa elämänsä nai­sen, jol­la vain pa­hak­si on­nek­si sat­tuu ole­maan on­net­to­muu­den jäl­jiltä 24 tun­nin mit­tai­nen lä­hi­muis­ti.

Elämän­ta­pa-p­lay­boy (A­dam Sand­ler) hyp­pii sän­gystä toi­seen Ha­vai­jin lämmössä, kun­nes ta­paa elämänsä nai­sen (D­rew Bar­ry­mo­re), jol­la vain pa­hak­si on­nek­si sat­tuu ole­maan on­net­to­muu­den jäl­jiltä 24 tun­nin mit­tai­nen lä­hi­muis­ti. Mies ei kui­ten­kaan lan­nis­tu, vaan yrittää voit­taa ihas­tuk­sen­sa suo­sion päivä toi­sen­sa jäl­keen uu­del­leen. Haus­ka, tuo­re ja miljöötään myö­ten vir­keä ko­me­dia mie­heltä, jol­ta ei juu­ri alapää­huu­mo­ria enempää ole yleensä voi­nut odot­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän tarkka, levollinen ja väritoistoltaan onnistunut kuva. Hieman keskimääräistä peruskomediaa ilmeikkäämpi ääniraita on teknisesti moitteeton niin dialogin luonnollisuudeltaan kuin musiikin ja tehosteiden toimivuudeltaan. Ekstroissa mm. ohjaajan ja Barrymoren kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (5 min.), pieleen menneitä otoksia (7 min.), making of (20 min.), dokumentteja (25 min.) ja kolme musiikkivideota. Traileri puuttuu. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy