Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ansassa

Trapped 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lois­ta­va jännä­ri me­nes­tyvästä avio­pa­ris­ta, jon­ka pik­ku­tyttö kaa­pa­taan lun­nai­ta vas­taan.

Lois­ta­va jännä­ri me­nes­tyvästä avio­pa­ris­ta, jon­ka pik­ku­tyttö kaa­pa­taan lun­nai­ta vas­taan. "Pa­nic Room":in ta­voin, ja siitä pi­demmäl­le men­nen, ryöstäjät tuo­daan lä­hi­kos­ke­tuk­siin uh­rien kans­sa, mikä ruok­kii jän­ni­tys­mo­ment­tia mah­ta­vas­ti pitämällä vuo­ro­pe­lin jat­ku­vas­ti yllä. Ta­ri­na on kään­tei­neen tuo­re ja yllättävä, eikä epä­loo­gi­suuk­sia ole kuin ni­mek­si. Näyt­te­lijä­va­lin­nat ovat esi­mer­kil­li­siä, ja var­sin­kin The­ron ja Ba­con ovat säpsäh­dyttävän to­del­li­sia. Erittäin har­voin pää­see naut­ti­maan elo­ku­vas­ta, jo­ka pitää ot­tees­saan ai­van lop­puun as­ti, mut­ta tässä kaik­ki pa­lat lok­sah­ta­vat koh­dal­leen eikä lop­pu­tu­los voi­si ol­la pa­rem­pi. Tur­ha vaa­ti­mat­to­muus nurk­kaan, tämä on pa­ras tril­le­ri vuo­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyn tekninen toteutus on korkealaatuista, mutta itse elokuvan taso huomioiden jättää vielä toivomisen varaa. Kuva on kiitettävän tarkka, mutta sävyiltään aavistuksen likainen. Myös kohinaa on ajoittain havaittavissa. Ääniraita on vivahteikas, tilatunnultaan toimiva ja tarvittaessa myös räjähtävä. Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraidat, tasokas dokumentti (20 min.), viisi poistettua kohtausta, lähes identtinen vaihtoehtoinen loppu, filmografiat ja anamorfinen DD5.1-traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy