Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Focus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

1940-­lu­vun Yh­dys­val­toi­hin si­joit­tu­va ta­ri­na mie­hestä, jo­ka pie­nen sat­tu­man seu­rauk­se­na jou­tuu ko­ke­maan juu­ta­laisväestöön koh­dis­tu­van syr­jinnän oma­koh­tai­ses­ti.

1940-lu­vun Yh­dys­val­toi­hin si­joit­tu­va ta­ri­na mie­hestä, jo­ka pie­nen sat­tu­man seu­rauk­se­na jou­tuu ko­ke­maan juu­ta­laisväestöön koh­dis­tu­van syr­jinnän oma­koh­tai­ses­ti.
Ei mikään Ame­ri­can His­to­ry X:n tai Sc­hind­le­rin lis­tan ve­roi­nen ku­vaus ra­sis­mis­ta, mut­ta pääo­san Wil­liam H. Ma­cyn an­sios­ta on­nis­tuu vä­littämään tu­tun sa­no­man­sa us­kot­ta­vas­ti. Käytännössä vä­ki­val­la­ton ker­to­mus, jo­ka on mo­nil­le Ma­cyn roo­li­va­lin­noil­le us­kol­li­ses­ti tun­nel­mal­taan sul­keu­tu­nut, mil­tei epä­to­del­li­suu­den pis­tee­seen as­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on parhaimmillaan tummemmissa otoksissa, jotka toistuvat pääsääntöisesti miellyttävän elävinä ja terävinä. Osa valoisammista otoksista puolestaan tuntuu ajoittain turhan pehmeiltä. Äänimaailma saa dialogilta paljon aikaa, ja on onnistuneen painokas ja tilava DS:ksi. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy