Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaksoisisku

Double Impact 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 97842EAN: 6438044046854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jean-C­lau­de Van Dam­me tup­la­roo­lis­sa ident­ti­sinä kak­so­si­na, jot­ka ero­tet­tiin ka­pa­loikäi­sinä van­hem­pien­sa raa’as­sa mur­has­sa.

Jean-C­lau­de Van Dam­me tup­la­roo­lis­sa ident­ti­sinä kak­so­si­na, jot­ka ero­tet­tiin ka­pa­loikäi­sinä van­hem­pien­sa raa’as­sa mur­has­sa. Nyt heidän tiensä koh­taa­vat jäl­leen Sin­ga­po­res­sa, jon­ka ala­maail­ma löytää pian it­sensä höy­ry­jyrän al­ta.
Viih­dyttävän vauh­di­kas­ta ja hu­pai­saa mättöä, jo­ka rik­koo odo­tuk­sia vain näyttämällä, kuin­ka elävä sam­mak­ko pis­tetään pa­loik­si. Jul­kai­si­jan il­moi­tuk­sel­la K18.

Kuva, ääni & ekstrat

Jokseenkin rakeinen ja kohinainen kuva, jonka väristoisto on rajoittuneen kompromisoitunutta, mutta 90-luvun alun hengessä vielä menettelevää. Ääniraita on niin ikään mukiinmenevä, eivätkä sen enempää dialogi kuin tehosteetkaan särähdä korvaan. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy