Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Stepfather

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha ja käyttö­kel­poi­nen Hitch­cock-­tee­ma: jos­pa kaik­kien ra­kas­ta­ma per­hee­nisä on­kin kam­mot­ta­va hir­viö, ja vain yk­si tyttö aa­vis­taa pa­haa.

Van­ha ja käyttö­kel­poi­nen Hitch­cock-tee­ma: jos­pa kaik­kien ra­kas­ta­ma per­hee­nisä on­kin kam­mot­ta­va hir­viö, ja vain yk­si tyttö aa­vis­taa pa­haa. Pääo­saan va­li­tun Ter­ry O'­Quin­nin suo­ri­tuk­sen voi lu­kea gen­ren par­hai­den jouk­koon. Pe­las­ta­jan koh­ta­lo on lai­nat­tu S. Kin­gin Hoh­dos­ta. Kä­si­kir­joi­tuk­sen te­ki vel­muis­ta dek­ka­reis­taan tut­tu Do­nald E. West­la­ke.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, joka on välillä hyvin rakeinen ja kalvomainen. Luultavasti alkuperäinen kuvaussuhde. Siisti ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy