Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hikinen iltapäivä - kahden levyn erikoisjulkaisu

The Dog Day Afternoon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84283EAN: 7321944337278

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pank­ki­ryöstöe­lo­ku­vien klas­sik­ko ei lo­pul­ta ker­ro ryöstöstä, vaan ku­vaa ame­rik­ka­lai­sen yh­teis­kun­nan ja sitä kan­soit­ta­vien so­siaa­li­ker­ros­tu­mien ti­laa 1970-­lu­vun puo­livä­lissä.

Pank­ki­ryöstöe­lo­ku­vien klas­sik­ko ei lo­pul­ta ker­ro ryöstöstä, vaan ku­vaa ame­rik­ka­lai­sen yh­teis­kun­nan ja sitä kan­soit­ta­vien so­siaa­li­ker­ros­tu­mien ti­laa 1970-lu­vun puo­livä­lissä. Viet­na­min so­ta ja hip­pia­jan idea­lis­ti­suus jät­tivät jäl­kensä, mut­ta ovat jo men­nyttä ai­kaa. Pank­ki­ryöstäjä (vah­va Al Pa­ci­no) pyr­kii ra­hoit­ta­maan mie­systävänsä su­ku­puo­len­vaih­dos­leik­kauk­sen, mut­ta epäon­nis­tuu pa­han ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja kohinainen kuva näyttää paremmalta kuin koskaan. Selkeä monoraita toistaa basson mainiosti. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, traileri ja 58+10 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy