Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Solitary Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 239302EAN: 6416548535012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Au­to­kaup­piaas­ta mu­ka-­to­del­li­sek­si lii­ke­mie­hek­si muut­tu­nut Ben Kal­men on elämässään mur­ros­vai­hees­sa.

Au­to­kaup­piaas­ta mu­ka-to­del­li­sek­si lii­ke­mie­hek­si muut­tu­nut Ben Kal­men (Mic­hael Doug­las) on elämässään mur­ros­vai­hees­sa. Vai­mo on vaih­ta­nut mai­se­maa, ter­veys reis­tai­lee, uu­si am­mat­ti ei su­ju it­sestään. Ny­kyi­sen nai­systävän (Ma­ry-Loui­se Par­ker) kans­sa suh­de jun­naa pai­kal­laan, ja vielä tätä­kin nuo­rem­mat nai­set kiin­nos­ta­vat en­tistä enemmän. Setä yllättää it­sensä­kin kiin­nos­tuk­sen koh­dis­tues­sa yllättävän lä­hel­le. Psy­ko­lo­gi­na epäon­nen koh­da­tes­sa toi­mi­vat oma tytär ja ex-vai­mo.
E­lo­ku­va ää­rimmäi­sestä mie­hi­sestä it­sek­kyy­destä on­nis­tuu vain Doug­la­sin kal­tai­sen, egois­miin kal­lel­laan ole­van hah­mon voi­min. Jos kat­se­li­si roo­li­hah­moa van­he­ne­van mie­hen sil­min, saat­tai­si kai­ken hal­vek­sun­nan ohes­sa myön­tyä joi­den­kin asioi­den ole­van koh­dal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Piirto miellyttää. Epärealismia värityksessä. Puhe toistuu pehmeänä, dialogivoittoinen ääniraita. Ekstraton. (VA)
15/11/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy