Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Starship Troopers – universumin sotilaat - Special Edition

Starhip Troopers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­ri­nymmär­re­tyn ne­ron Ro­bert A. Hein­lei­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va is­kevä ja po­liit­ti­sia aja­tuk­sia kii­hot­ta­va sci-k­las­sik­ko.

Vää­ri­nymmär­re­tyn ne­ron Ro­bert A. Hein­lei­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va is­kevä ja po­liit­ti­sia aja­tuk­sia kii­hot­ta­va sci-k­las­sik­ko. Hein­lein nä­ki fa­sis­mia kiih­koa­me­rik­ka­lai­suu­des­sa, eikä siitä pi­detä vieläkään. Näi­nol­len kir­jai­li­ja ei käy­nyt edes va­sem­mis­tol­le, jo­ka pi­ti häntä pii­lo­fa­sis­ti­na.
1950-lu­vun high sc­hool -nuor­ten oloi­set so­ti­laa­na­lut viedään so­ti­maan vie­rail­le pla­nee­toil­le suu­ria ötököitä vas­taan.
Ro­bo­co­pin ta­paan Ver­hoe­ven se­koit­taa il­mai­suun­sa mai­nok­sia, tv-oh­jel­mia ja ju­lis­tei­ta. Phil Tip­pet­tin luo­mat tie­to­ko­ne-ötökät ovat lu­ku sinänsä. Juu­ri kos­kaan ei elo­ku­vas­sa ole ol­lut yhtä ra­jua ac­tio­nia, mut­ta aja­tuk­sen kans­sa. Ja po­le­miik­ki jat­kuu kii­vaa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea uusi versio uudelta maahantuojalta. Levy ei ole enää flipperi. Uusi näyttävä menu. Mukana myös R1-versiosta tutut ekstrat: viisi poistettua kohtausta (8 min), traileri, 8 min minidokumentti, Johnnyn ja Carmenin testikuvaus, ohjaajan kommenttiraita, kohtausten kehittelyosio ohjaajan kommentein ja 6-sivuinen triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy