Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ota kiinni jos saat

Catch me if you can 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Let­keän näppärä vei­ja­ri­ko­me­dia tei­ni­po­jas­ta, jo­ka hui­jaa pra­mean toi­meen­tu­lon­sa esiin­tymällä ai­kuis­ten maail­mas­sa lentäjänä, lääkä­rinä, la­ki­mie­henä tai missä am­ma­tis­sa mil­loin­kin on tar­peen.

Let­keän näppärä vei­ja­ri­ko­me­dia tei­ni­po­jas­ta, jo­ka hui­jaa pra­mean toi­meen­tu­lon­sa esiin­tymällä ai­kuis­ten maail­mas­sa lentäjänä, lääkä­rinä, la­ki­mie­henä tai missä am­ma­tis­sa mil­loin­kin on tar­peen. Aa­vis­tuk­sen ver­ran yli­pitkä, mut­ta pitää tii­viis­ti ot­tees­saan vä­rikkäillä tem­pauk­sil­laan, jot­ka eivät kui­ten­kaan ole it­sei­sar­voi­sen tär­keitä, vaan sa­mal­la vä­hi­tel­len avaa­vat pää­hah­moa kat­so­jal­le. Eri­no­mai­ses­ti roo­lei­hin­sa is­tu­vien Di­Cap­rion ja Hank­sin ohel­la myös si­vuo­siin on löy­det­ty Ch­ris­top­her Wal­ke­nin ja Mar­tin Shee­nin kal­tai­sia mai­nioi­ta näyt­te­lijöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva on väreiltään ja sävyiltään moitteeton, ja vaikka pehmeäksi kuvaa ei tarvitsekaan moittia, niin kohtalainen kohina antaa ajoittain lievästi rauhattoman ilmeen. Myös pienempää roskaa esiintyy, mutta reunavärinä sen sijaan pysyy hyvin kurissa. Ääniraita on tarkka ja selkeä, muttei dynamiikaltaan tai tilakuvaltaan referenssitasoa. Demomateriaaliksi ei tätä liene ole missään vaiheessa tarkoitettukaan, mutta tilapuolella olisi odottanut silti vielä hitusen vakuuttavampaa antia. Tuplapaketin ekstralevyllä making of (17 min.), näyttelijävalinnat (29 min.), musiikki (5 min.), oikea Frank Abagnale (15 min.), FBI:n näkökulma (7 min.), analysointia (5 min.) ja kuvagalleriat. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy