Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ytimessä

The Core 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­ran­kin maail­man suu­rim­mat tu­hoa­seet yrittävät pe­las­taa maail­man.

Ker­ran­kin maail­man suu­rim­mat tu­hoa­seet yrittävät pe­las­taa maail­man. Ta­ri­na ete­nee Ver­gi­liuk­sen hen­gessä: maan kes­ki­pis­te on lo­pet­ta­nut pyö­ri­mi­sen, ja ih­mis­kun­taa uh­kaa maail­man­lop­pu.
Sa­maan ta­paan kuin Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin Pel­lu­ci­dar –­ro­maa­neis­sa jo 100 vuot­ta sit­ten, jen­gi päättää suun­na­ta si­simpään. Sääil­miöt muis­tut­ta­vat Bla­ke & Mor­ti­mer sar­ja­ku­vaa S.O.S. Me­teo­res –­sar­ja­ku­vaa 1950-lu­vul­ta.
Tii­mi­työn – tai pitäi­sikö sa­noa – nk. kuu­man ryhmän ku­vauk­ses­sa mennään sa­mal­la yti­meen. Psy­ko­lo­gi­nen ta­so pa­ran­taa elo­ku­van toi­mi­vuut­ta, jo­pa herkkäais­ti­suut­ta voi ha­vai­ta. Yleensähän juu­ri tämä ta­so jää toi­min­tae­lo­ku­vis­sa hei­kol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ei häiritse, mutta ei häikäisekään. Sentään Krug Crande Cuvée erottuu ihmiskunnan kuolinkelloja kilistellessä. Ääniraita voisi olla katastrofielokuvassa hieman tömäkämpi. Levy (tosin vain alussa) meinaa juuttua moneen kertaan. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 11+18 min. dokumentit ja 14 min. poistetut kohtaukset ohjaajan kommentein. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy