Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tiedän yhä mitä teit viime kesänä

I Still Know What You Did Last Summer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­so­jaa voi hui­put­taa, mut­ta ei näin avoi­mes­ti.

Kat­so­jaa voi hui­put­taa, mut­ta ei näin avoi­mes­ti. ”Yhä” sa­nan käyttö ot­si­kos­sa on hui­kai­se­va suo­ri­tus.
E­lo­ku­va pe­rus­taa dra­ma­tur­gian­sa kat­so­jan säi­kyt­te­lyyn. Pal­jon muu­ta ei tiuk­ko­jen pai­to­jen lisäk­si löy­dykään.
Oh­jaa­jan ”­me­riit­ti­lis­tal­ta” löy­tyy mm. Jud­ge Dredd, jo­ten vielä riittää pal­jon tehtävää ja opet­te­le­mis­ta sel­lu­loi­din ih­meel­li­sessä maail­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva tapahtuu, tietysti, paljolti pimeässä. Siihen nähden kuva on korkeatasoinen. Ääniraita ei ole samaa luokkaa. R1-versiossa myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy