Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Pit and the Pendulum

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 2.24
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­ger Cor­ma­nin toi­nen pon­nis­tus Vin­cent Pri­cen täh­dittä­mien Poe-­fil­ma­ti­soin­tien sar­jas­sa.

Ro­ger Cor­ma­nin toi­nen pon­nis­tus Vin­cent Pri­cen täh­dittä­mien Poe-fil­ma­ti­soin­tien sar­jas­sa. Pe­rus­tuu löyhäs­ti no­vel­liin “­Kui­lu ja hei­lu­ri” (Korp­pi ja kul­ta­kuo­riai­nen, Sa­po 141, WSOY 1972).
Ko­vin tark­ko­ja adap­tioi­ta nämä eivät ole, mut­ta ai­na­kin elo­ku­vil­la on ko­meat ni­met ja tun­nel­ma oi­kea. Luu­li­si ny­kypäivän goot­tien in­nos­tu­van Ame­ri­can In­ter­na­tio­nal -yh­tiön tuo­tok­sis­ta.
Gen­re-e­lo­ku­vien ku­nin­ga­tar Bar­ba­ra Stee­le suo­ras­taan heh­kuu pa­huut­ta. Ric­hard Mat­he­son vas­ta­si kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on rakeinen ja roskainen, mutta välillä se näyttää aika hyvältä. Monoraita on selkeä ja kohinaton. Ei englannin tekstejä. Ekstroihin on tallennettu Cormanin kommenttiraita, alkuperäisen teatteriversion 5 min. alkukohtaus full frame -kuvana ja traileri. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy