Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Junanryöstäjät

The Train Robbers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 81560EAN: 7321944692261

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­vyttömäs­ti Ser­gio Leo­nea kop­saa­van alun jäl­keen pe­rin­tei­sen wes­ter­nin ystävä saa kat­sot­ta­vak­seen ai­ka­moi­sen kli­see­so­pan, kun cow­boyt läh­tevät les­ken toi­mek­sian­nos­ta ha­ke­maan ryös­tet­tyä kul­ta­las­tia.

Hä­vyttömäs­ti Ser­gio Leo­nea kop­saa­van alun jäl­keen pe­rin­tei­sen wes­ter­nin ystävä saa kat­sot­ta­vak­seen ai­ka­moi­sen kli­see­so­pan, kun cow­boyt (John Way­ne, Rod Tay­lor, Ben John­son) läh­tevät les­ken toi­mek­sian­nos­ta ha­ke­maan ryös­tet­tyä kul­ta­las­tia.
Var­va­sas­tu­ja Du­ke tar­joaa muu­ta­man hie­non koh­tauk­sen mies­ten vä­li­sen luot­ta­muk­sen nous­tes­sa. Ann-Marg­re­tin näyt­te­lijän­lah­jat pal­jas­tu­vat kiu­sal­li­sel­la ta­val­la var­sin­kin juo­pu­mus­koh­tauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea Panavision-kuva: luonnolliset värit, tarkat yksityiskohdat. Selkeä monoraita. Ekstroissa 10+4 min. dokumentit ja Wayne-elokuvien trailerigalleria.(12 min.) (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy