Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Junanryöstäjät

The Train Robbers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 81560EAN: 7321944692261

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­vyttömäs­ti Ser­gio Leo­nea kop­saa­van alun jäl­keen pe­rin­tei­sen wes­ter­nin ystävä saa kat­sot­ta­vak­seen ai­ka­moi­sen kli­see­so­pan, kun cow­boyt läh­tevät les­ken toi­mek­sian­nos­ta ha­ke­maan ryös­tet­tyä kul­ta­las­tia.

Hä­vyttömäs­ti Ser­gio Leo­nea kop­saa­van alun jäl­keen pe­rin­tei­sen wes­ter­nin ystävä saa kat­sot­ta­vak­seen ai­ka­moi­sen kli­see­so­pan, kun cow­boyt (John Way­ne, Rod Tay­lor, Ben John­son) läh­tevät les­ken toi­mek­sian­nos­ta ha­ke­maan ryös­tet­tyä kul­ta­las­tia.
Var­va­sas­tu­ja Du­ke tar­joaa muu­ta­man hie­non koh­tauk­sen mies­ten vä­li­sen luot­ta­muk­sen nous­tes­sa. Ann-Marg­re­tin näyt­te­lijän­lah­jat pal­jas­tu­vat kiu­sal­li­sel­la ta­val­la var­sin­kin juo­pu­mus­koh­tauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea Panavision-kuva: luonnolliset värit, tarkat yksityiskohdat. Selkeä monoraita. Ekstroissa 10+4 min. dokumentit ja Wayne-elokuvien trailerigalleria.(12 min.) (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy