Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Army of Darkness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.63*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­vil Dead nu­me­ro 3: Ash heittää kei­kan Mark Twai­nin jenk­kinä ku­nin­gas Art­hu­rin ho­vis­sa.

E­vil Dead nu­me­ro 3: Ash heittää kei­kan Mark Twai­nin jenk­kinä ku­nin­gas Art­hu­rin ho­vis­sa. Huu­mo­ri­kau­hun ma­ku­pa­lo­ja on mm. The Day Earth Stood still -k­las­si­kon ”K­laa­tu ba­ra­da nik­to”-ho­ke­man käyttö ja Ray Har­ry­hau­se­nin luu­ran­ko­mie­het, jot­ka puo­les­taan oli­vat lai­naa Bur­rough­sin Mars-kir­jas­ta. Tri­kit ovat vä­lillä pos­ket­to­man huo­no­ja, mut­ta elo­ku­va on ai­ka haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kirkas ja terävä, välillä suttuinen. Ekstroina biografioita, tuotantotietoja ja traileri. Huom: kahden levyn deluxe-painos on markkinoilla. R1-versio.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy