Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Boulevard - kuoleman katu

- Boulevard 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­hensä pa­hoin­pi­te­lemä nuo­ri nai­nen pa­ke­nee To­ron­toon, mut­ta ko­dit­to­ma­na ja ra­hat­to­ma­na ajau­tuu pian pros­ti­tuu­tioon.

Mie­hensä pa­hoin­pi­te­lemä nuo­ri nai­nen pa­ke­nee To­ron­toon, mut­ta ko­dit­to­ma­na ja ra­hat­to­ma­na ajau­tuu pian pros­ti­tuu­tioon. Ru­jo ku­vaus, jon­ka täy­dentää vä­hintään­kin yhtä ru­jo tek­ni­nen laa­tu — sen enempää ku­va kuin ää­nikään eivät oli­si edes VHS-tal­len­teel­le eduk­si. Ekst­ra­na mi­ni-biog­ra­fiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy