Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jättiläinen - kahden levyn erikoisjulkaisu

Giant 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 193 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.64
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Geor­ge Ste­ven­sin jenk­kit­ri­lo­gian kol­mas osa.

Oh­jaa­ja Geor­ge Ste­ven­sin jenk­kit­ri­lo­gian (S­ha­ne, Paik­ka au­rin­gos­sa, Jät­tiläi­nen) kol­mas osa. Nuo­ret Ja­mes Dean, Eli­sa­beth Tay­lor ja Rock Hud­son muo­dos­ta­vat trian­ge­lin, jos­sa vas­ta­voi­mia on pal­jon: ri­kas ja köyhä, ra­sis­mi ja su­vait­se­vai­suus, van­ha ra­ha ja nou­su­kas­mai­suus, vas­tuu ja vas­tuut­to­muus.
E­ri­lai­suu­den dra­ma­tiik­ka jat­kui elo­ku­van jäl­keen­kin: ho­mo­sek­suaa­li Dean kuo­li au­to-on­net­to­muu­des­sa muu­ta­ma päivä ku­vaus­ten päät­ty­mi­sen jäl­keen, mut­ta Hud­son pal­jas­ti oman tai­pu­muk­sen­sa vas­ta van­hal­la iällään. Den­nis Hop­pe­ril­la on puo­les­taan poik­keuk­sel­li­nen kil­tin po­jan roo­li mek­si­ko­lai­sen vai­mon tuo­ree­na avio­mie­henä.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea, vaikkakin ei-anamorfinen kuva. Suurtuotannoksi erikoista on se, ettei kuvasuhde ole kovin laaja. Selkeä ääniraita, eikä suunnatuilla tehosteilla ole onneksi miksausvaiheessa mässäilty. Elokuva on jaettu kahdelle levypuoliskolle pituutensa takia. Lisäksi toinen levy ekstroja varten, joihin on tallennettu ohjaajan pojan 3 min. esipuhe, kommenttiraita, 46+52+55+28+4 min. dokumentit, kolme lyhyttä Behind the Cameras-ohjelmaa, kuvagalleria ja neljä traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy