Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tiedän mitä teit viime kesänä

I Know What You Did Last Summer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Fun and fear.

Fun and fear. Il­keät sa­no­vat, että elo­ku­vas­sa on pa­ras­ta sen ni­mi.
Sc­rea­min kir­joit­ta­jan Ke­vin Wil­liam­so­nin kä­si­kir­joi­tus on jän­nittävä ja haus­ka. Kri­ti­soi­tu ja kli­sei­nen, mut­ta jos tästä tehdään jo pi­la­ver­sioi­ta, niin jon­kin as­tei­nen pu­hee­nai­he se on. Toi­sin kuin Sc­ream, tämä ei juu­ri­kaan sisällä la­ji­tyy­pin pa­ro­diaa. Ko­vin hur­ja se ei to­sin ole.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä levy! Erinomaiset ekstrat, vaikka niistä ei mainita takakannessa mitään. Biografiat, traileri, mutta ennen kaikkea tekijöiden kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy