Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Battle Beyond the Stars

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980 Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: New ConcordeKuva:
1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Concorde) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­ger Cor­ma­nin “k­las­sik­ko­ja”, it­se asias­sa tuot­ta­ja­vel­hon kal­lein pro­duk­tio.

Ro­ger Cor­ma­nin “k­las­sik­ko­ja”, it­se asias­sa tuot­ta­ja­vel­hon kal­lein pro­duk­tio. Siitä viis, aut­ta­ma­ton kalk­ku­na on ky­seessä. Ava­ruu­den seit­semän roh­keaa miestä pistää kat­so­jan kie­mur­te­le­maan, vaik­ka te­kijä­jou­kos­sa oli­vat John Say­les ja Ja­mes Ca­me­ron.Ei-a­na­mor­fi­nen, kes­ki­ta­son ku­va, jos­sa on hie­man yk­si­tyis­koh­tien vä­rinää, ku­va­ko­hi­naa ja print­ti­vi­ko­ja. 5.1-ää­ni, jo­ta ei voi ko­vin ko­val­la soit­taa. Ei teks­ti­tystä eng­lan­nik­si. Ekst­rois­sa kak­si kom­ment­ti­rai­taa, trai­le­ri ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy