Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies joka ampui Liberty Valancen

The Man Who Shot Liberty Valance 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

John For­din kun­niak­kaan uran lop­pu­hui­pen­tu­ma te­kee ti­liä wes­tern-­la­ji­tyy­pin his­to­riaan hie­man sa­maan ta­paan kuin Clint Eas­twoo­din Ar­mo­ton vuo­si­kym­me­niä myö­hem­min.

John For­din kun­niak­kaan uran lop­pu­hui­pen­tu­ma te­kee ti­liä wes­tern-la­ji­tyy­pin his­to­riaan hie­man sa­maan ta­paan kuin Clint Eas­twoo­din Ar­mo­ton vuo­si­kym­me­niä myö­hem­min. Van­ha san­ka­ri­tyyp­pi (John Way­ne) saa väis­tyä si­vis­tyk­sen tieltä (Ja­mes Stewart).
Sa­dis­ti­sen kon­nan (Lee Mar­vin) lop­pu ku­va­taan kah­des­ta ku­va­kul­mas­ta, mikä oli ai­koi­naan oma­peräi­nen rat­kai­su muil­le kuin ku­ro­sawan­sa tun­te­vil­le. Aal­bor­gin Taf­fel-ak­va­viit­tia väi­tetään elo­ku­vas­sa ruot­sa­lai­sek­si!

Kuva, ääni & ekstrat

Paanukatto värisee aivan alussa, mutta se onkin ainoa digitalisointivirhe. Muutama printistä johtuva hiushalkeama tosin löytyy. Ääniraita on miksattu uudestaan tyylikkäästi. Etukanaviin on luotu liikettä. Levylle on prässätty myös vaihtoehtoinen, restauroitu monoraita. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy