Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mestaritappaja

The Mechanic 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­kaa­nik­ko on palk­ka­mur­haa­jan lem­pi­ni­mi gangs­te­ri­kie­lessä – ai­na­kin tämän elo­ku­van mu­kaan.

Me­kaa­nik­ko on palk­ka­mur­haa­jan lem­pi­ni­mi gangs­te­ri­kie­lessä – ai­na­kin tämän elo­ku­van mu­kaan. Alan­sa am­mat­ti­lai­nen sie­mai­lee Che­val Blan­cia ja suun­nit­te­lee täy­del­listä työ­suo­ri­tus­ta. Nuo­ren apu­rin kou­lu­tus vie lo­pul­ta Na­po­liin. Lop­pu­rat­kai­su säväyttää ja van­haa kun­non Char­les Bron­so­nia kat­soo ilok­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Perinjuurin rakeinen kuva, mutta on toki katsottava. Tarkka kuvasuhde on kannen ilmoittama. Selkeä monoraita. Ei lainkaan ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Winner
Pääosissa: Charles Bronson
Tarina: Lewis John Carlino
Kuvaus: Richard H. Kline
Musiikki: Jerry Fielding

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy