Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mestaritappaja

The Mechanic 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­kaa­nik­ko on palk­ka­mur­haa­jan lem­pi­ni­mi gangs­te­ri­kie­lessä – ai­na­kin tämän elo­ku­van mu­kaan.

Me­kaa­nik­ko on palk­ka­mur­haa­jan lem­pi­ni­mi gangs­te­ri­kie­lessä – ai­na­kin tämän elo­ku­van mu­kaan. Alan­sa am­mat­ti­lai­nen sie­mai­lee Che­val Blan­cia ja suun­nit­te­lee täy­del­listä työ­suo­ri­tus­ta. Nuo­ren apu­rin kou­lu­tus vie lo­pul­ta Na­po­liin. Lop­pu­rat­kai­su säväyttää ja van­haa kun­non Char­les Bron­so­nia kat­soo ilok­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Perinjuurin rakeinen kuva, mutta on toki katsottava. Tarkka kuvasuhde on kannen ilmoittama. Selkeä monoraita. Ei lainkaan ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Winner
Pääosissa: Charles Bronson
Tarina: Lewis John Carlino
Kuvaus: Richard H. Kline
Musiikki: Jerry Fielding

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy