Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Brannigan - terästä nyrkeissä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen Anamofinen 2.39*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044023350

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­vaot­tei­nen "ir­lan­ti­lais­ko­mi­sa­rio" Chi­ca­gos­ta läh­tee ha­ke­maan suur­ri­kol­lis­ta Lon­toos­ta.

Ko­vaot­tei­nen "ir­lan­ti­lais­ko­mi­sa­rio" Chi­ca­gos­ta (John Way­ne) läh­tee ha­ke­maan suur­ri­kol­lis­ta Lon­toos­ta. Tehtävä mut­kis­tuu. Ru­tii­ni­ta­son toi­min­ta eläh­dyttää ai­ka­moi­nen kas­ti: Ric­hard At­ten­bo­rough, Mel Fer­rer ja John Ver­non. Lamb Ta­ver­nin pu­bi­tap­pe­lu­koh­taus kuu­luu Du­ken uran haus­kim­piin.
Hie­man lai­meavä­ri­nen ja ra­kei­nen ku­va. Ei ole prog­res­sii­vi­nen ku­va, jo­ten ik­ku­nan­kaih­ti­met elävät. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy